Pers & PR

Pers

Wil je recensie-exemplaren aanvragen of een interview afnemen met een van onze auteurs of illustratoren? Neem dan contact op met Lotte Hellebrekers. Het aanvragen van omslagen en digitaal beeldmateriaal gaat via promotie@wpgmedia.nl. De Vlaamse pers kan contact opnemen met Joke Verschueren.

Bloggers

Wij vinden het ontzettend leuk dat veel bloggers graag over onze boeken schrijven. Heb je een blog en wil je een van onze kinderboeken bespreken? Stuur dan een mail naar promotie@wpgmedia.nl en vermeld daarbij hoe groot jouw online bereik is (bij voorkeur aantal unieke bezoekers per maand en aantal volgers via social media en/of nieuwsbrief). Omdat we veel aanvragen ontvangen, is er een beperkt aantal exemplaren per boek beschikbaar voor online recensies.

Promotiemateriaal

Bij een aantal van onze boeken maken wij promotiemateriaal, zoals posters of boekenleggers. Voor boekhandels, maar ook voor scholen en kinderdagverblijven of om uit te delen bij een boekbespreking. Ben je benieuwd of we van een specifiek boek promotiemateriaal hebben, of wil je graag algemene posters ontvangen voor boekpromotie? Mail dan naar promotie@wpgmedia.nl voor welke leeftijden je op zoek bent naar materiaal. Fijn als je er meteen het postadres bij zet!

Social media

Blijf op de hoogte van de nieuwste boeken van uitgeverij Condor via de social media-accounts van Kinderboeken.nl.

Facebook / Instagram / YouTube